De 100 % elektrische MIFA9 nu bij een selectie van Maxus dealers

Kontich / Suarlée, 23 juni 2023. Als één van de marktleiders in de productie van elektrische voertuigen in China, brengt Maxus de MIFA9 naar de Belgische en Luxemburgse showrooms. ​

De eerste volledig elektrische Maxus MPV in Europa, de MIFA9, biedt plaats aan zeven volwassenen, die kunnen genieten van een uitzonderlijk comfortabele en ruime binnenruimte. Een versie met 8 zitplaatsen maakt binnenkort zijn opwachting. ​

Aangedreven door een 90 kWh batterij heeft de MIFA9 een WLTP-geschat rijbereik van 440 km op één lading in gecombineerde cyclus, wat zorgeloos rijden en road trips mogelijk maakt. Met behulp van een DC-snellader kan de MIFA9 in slechts 30 minuten van 30 naar 80% worden opgeladen en snel weer op weg. ​

"De MIFA9 vertegenwoordigt een volledig nieuwe definitie van premium", zegt Guy Haesendonck, Maxus Country Manager Belux. "Van het zorgvuldig vervaardigde interieur tot de geavanceerde elektrische aandrijflijn, elk detail van de MIFA9 is ontworpen om een ongeëvenaarde ervaring te bieden aan zowel bestuurders als passagiers."

Het ruime interieur van de MIFA9, gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, biedt een oase van comfort, connectiviteit en gemak. De MIFA9 is beschikbaar in drie uitrustingsniveaus: Elite, Luxury en Premium. Afhankelijk van het gekozen niveau maken onder andere een panoramisch schuifdak, verwarmde en geventileerde voorzetels met massagefunctie en een hoogwaardig infotainmentsysteem met een 12" touchscreen deel uit van het aanbod. Passagiers kunnen, afhankelijk van het niveau, genieten van het comfort van verstelbare captain’s chairs en een royale beenruimte.

De MIFA9 is uitgerust met een uitgebreid ADAS-systeem, met onder meer de Integrated Cruise Assist, automatic Emergency Brake Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Assist and Blind Spot Monitoring. ​ Dankzij de toewijding aan kwaliteit, veiligheid en innovatie van Maxus, werd de MIFA9 ondertussen reeds beloond met de maximum score van 5 EuroNCAP-sterren.

Maxus toont zijn vertrouwen in de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van de MIFA9 door het aanbieden van 8 jaar / 200.000 km garantie op het batterijpakket en 5 jaar/100.000 km uitgebreide voertuiggarantie en zorgt hiermee voor een maximale gemoedsrust bij de klant. De MIFA9 komt verder met 24/7 pechhulp voor de duur van de garantie van de wagen. ​

De MIFA9 is nu te ontdekken en te bestellen bij geselecteerde Maxus dealers in België en Luxemburg. De eerste leveringen worden verwacht in de tweede jaarhelft van 2023. De MIFA9 is er in België al vanaf €68.990 inclusief BTW; voor Luxemburg is dat €66.139,14 BTW inclusief.

Prijs- en Uitrustinglijst MIFA9

PDF - 1.6 Mb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Maxus Motors Belux

Over Maxus

Grootste autogroep van China

Sinds Maxus in 2019 de oversteek maakte naar Europa, is de van oorsprong Chinese bestelwagenbouwer uitgegroeid tot één van de grote uitdagers van de Europese automobielindustrie. Het merk behoort tot de groep SAIC Motor, dat met een marktaandeel van 24% de grootste autofabrikant in China is. Met meer dan 6 miljoen verkochte voertuigen in 2022 is SAIC Motor uitgegroeid tot de op zes na grootste autogroep ter wereld.

Ingevoerd door Astara WE

In België, Luxemburg en Duitsland wordt Maxus ingevoerd door astara Western Europe. Als specialist in elektrische bedrijfsvoertuigen richt het merk zich nadrukkelijk op de toekomst, in een snel veranderende wereld waarin steeds strengere uitstootnormen gelden.

Neem contact op met

Pierstraat 229 2550 Kontich Belgie

www.maxusmotors.be