De nieuwe Maxus eDeliver7 maakt zijn intrede in de markt van de middelgrote eLCV’s.

  • Nieuwe 100% elektrische eDeliver7 maakt intrede in markt van middelgrote eLCV's
  • eDeliver7 biedt keuze uit een batterijpakket van 77 kWh of 88 kWh
  • WLTP-rijbereik tot 370 km op één lading

Kontich, 13 december 2023. De volledig nieuwe 100% elektrische eDeliver7 is vanaf nu beschikbaar en vult het huidige eLCV-aanbod van Maxus - de eDeliver3, en zijn grote broer, de eDeliver9 - verder aan. Maxus biedt met de komst van de eDeliver7 een bijkomende mobiliteitsoplossing voor bedrijven en openbare besturen die ook hun leverings- en transportvloot versneld willen uitstootvrij maken.

De eDeliver7 is verkrijgbaar met een batterijpakket van 77 kWh of 88 kWh, die een WLTP-rijbereik tot 370 km op één lading toelaat. De eDeliver7 biedt een DC-snellaadvermogen tot 80 kW, waardoor hij in slechts 43” minuten tot 80 procent kan worden opgeladen. De eDeliver7 ondersteunt ook 11 AC-laden.

De 150 kW/204 pk sterke elektromotor produceert een koppel van 330 Nm, wat zorgt voor een stevig acceleratie- en klimvermogen, zelfs met een volledige belading.

De eDeliver7 biedt drie rijmodi, Eco, Normal en Power, en een one-touch start. Tot de ADAS-veiligheidsvoorzieningen behoren o.a. dodehoekdetectie (BSD), rijstrookassistent (LDW & LKA bij het onbedoeld verlaten van de rijstrook / BSD & LCA bij het veranderen van rijstrook), een noodremsysteem met waarschuwing en activatie (FCW & AEB / RCW & RAEB bij achteruitrijden), bewaking van vermoeidheid tijdens het rijden (DMS), parkeersensoren voor en achter en achteruitrijcamera. Het sterke stalen frame en batterijpakket bieden structurele stevigheid en veiligheid in geval van een aanrijding.

Een infotainmentsysteem met 12,3-inch aanraakscherm en Apple Carplay en Android Auto zijn standaard.

De eDeliver7 is verkrijgbaar in 4 kleuren (wit, zilver, blauw, zwart) en 2 lengtes: L1H1 en L2H1. De compacte versie biedt een wielbasis van 3.000 mm en een laadvolume van 5,9m³. De lange versie met een wielbasis van 3.366 mm biedt dan weer een laadvolume van 6,7 m³. Laden wordt eenvoudig dankzij de grote schuifdeur van 990 x 1200 mm en een lange laadvloer van 2.547 of 2.913 mm.

"De eDeliver7 is een game changer voor bedrijven en openbare besturen die hun bedrijfsvoertuigenvloot willen omschakelen naar emissievrije transport", zegt Guy Haesendonck, Country Manager van Maxus. "Met zijn groot rijbereik, grote laadcapaciteit en snelle oplaadmogelijkheden beperkt de eDeliver7 niet alleen de impact op het milieu, maar biedt hij ook operationele en financiële voordelen.”
"Onze elektrische bestelwagens hebben bewezen een populaire keuze te zijn bij bedrijven en ook de go-to keuze voor veel gemeenten die willen elektrificeren. Onze nieuwste aanwinst is gericht op klanten die op zoek zijn naar een groter laadvermogen dan de eDeliver3, en kleinere buitenafmetingen dan onze eDeliver9."

De eDeliver7 kan vanaf nu besteld worden. De eerste leveringen worden verwacht in het eerste kwartaal van 2024. Prijzen starten vanaf € 49.990 exclusief BTW.

Technische kenmerken en prijslijst

Technische fiche eDeliver7 PV_NL MY23_ext.pdf

PDF - 144 Kb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Maxus Motors Belux

Over Maxus

Grootste autogroep van China

Sinds Maxus in 2019 de oversteek maakte naar Europa, is de van oorsprong Chinese bestelwagenbouwer uitgegroeid tot één van de grote uitdagers van de Europese automobielindustrie. Het merk behoort tot de groep SAIC Motor, dat met een marktaandeel van 24% de grootste autofabrikant in China is. Met meer dan 6 miljoen verkochte voertuigen in 2022 is SAIC Motor uitgegroeid tot de op zes na grootste autogroep ter wereld.

Ingevoerd door Astara WE

In België, Luxemburg en Duitsland wordt Maxus ingevoerd door astara Western Europe. Als specialist in elektrische bedrijfsvoertuigen richt het merk zich nadrukkelijk op de toekomst, in een snel veranderende wereld waarin steeds strengere uitstootnormen gelden.

Neem contact op met

Pierstraat 229 2550 Kontich Belgie

www.maxusmotors.be