De volledig nieuwe Maxus MIFA 7: een 100% gezinsvriendelijke en elektrische MPV

Kontich, 3 juni 2024. Maxus, dat in België, Luxemburg en Duitsland verdeeld wordt door Astara Western Europe, kondigde vandaag de komst aan van zijn volledig nieuwe en 100% elektrische 7-zitter, de Maxus MIFA 7. Met royale binnenruimte, geavanceerde technologische functies en een uitgebreid rijbereik is de MIFA 7 ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne gezinnen die de overstap willen maken naar elektrisch rijden.

De MIFA 7 is de kleinere versie van de MIFA 9 en is met zijn buitenlengte van 4907 mm ongeveer 360 mm korter. De MIFA 7 is verder 1885 mm breed en een hoogte van 1756 mm, met een wielbasis van 2975 mm. Dit biedt ruim voldoende binnenruimte voor 7 volwassenen verdeeld over drie zitrijen in een 2-2-3 configuratie. Voor maximale veelzijdigheid biedt de MIFA 7 een zijschuifdeur voor gemakkelijk in- en uitstappen, vooral in krappe parkeerruimtes. De zetels op de derde rij kunnen worden neergeklapt voor 760 liter bagageruimte. Zelfs met alle zetels in gebruik biedt de MIFA 7 nog steeds een kofferruimte voor een equivalent van 6 reistrolleys.

De MIFA 7 is verkrijgbaar met een keuze uit twee batterijpakketten - 77 kWh en 90 kWh. Het grotere 90 kWh-pakket biedt een geschat WLTP-bereik van maximum 480 km op één lading, terwijl het 77 kWh-pakket een actieradius tot 410 km biedt. Dankzij het snelle gelijkstroom opladen kan de MIFA 7 in slechts 40 minuten opladen van 5 tot 80 procent.

De MIFA 7 wordt aangedreven door een elektromotor van 180 kW die een onmiddellijk koppel van 350 Nm levert en zorgt voor een soepele en stille rijervaring met een sterke acceleratie. De MIFA 7 heeft een topsnelheid van 180 km/u. De klant kan dankzij een garantie van 8 jaar en 200.000 km op de batterij en elektromotor met een gerust hart op weg.

De MIFA 7 zorgt voor een aangename rijervaring in alle comfort. Een dubbel 12,3-duims display voor het instrumentenpaneel en het centrale touchscreen, ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto. De geavanceerde rijhulpsystemen van de MIFA 7 zorgen voor een extra veiligheidsgevoel. Standaard voorzieningen zijn onder andere noodremmen, rijstrookassistent, dodehoekbewaking en adaptieve cruisecontrol. Een 360-graden camera is optioneel verkrijgbaar. De MIFA 7 heeft de maximale score van 5 sterren gekregen van Euro NCAP, 's werelds toonaangevende autoriteit op het gebied van voertuigveiligheid. Meer informatie op:

Website preview
Maxus MIFA 7
Euro NCAP 2024 safety rating of the Maxus MIFA 7: detailed results, crash test pictures, videos and comments from experts
www.euroncap.com
"De MIFA 7 is een game-changer, die gezinnen de voordelen biedt van een volledig elektrisch voertuig met de ruimte en het rijbereik die ze nodig hebben," zegt Guy Haesendonck, Maxus Country Manager. "De MIFA 7 toont ons engagement om slimme, geconnecteerde en stijlvolle wagens te ontwerpen."

De nieuwe Maxus MIFA 7 is te bestellen bij de Maxus-dealers vanaf juli en leveringen in België worden verwacht tegen september 2024. De volledige prijslijst wordt binnenkort verwacht.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Maxus Motors Belux

Over Maxus

Grootste autogroep van China

Sinds Maxus in 2019 de oversteek maakte naar Europa, is de van oorsprong Chinese bestelwagenbouwer uitgegroeid tot één van de grote uitdagers van de Europese automobielindustrie. Het merk behoort tot de groep SAIC Motor, dat met een marktaandeel van 24% de grootste autofabrikant in China is. Met meer dan 6 miljoen verkochte voertuigen in 2022 is SAIC Motor uitgegroeid tot de op zes na grootste autogroep ter wereld.

Ingevoerd door Astara WE

In België, Luxemburg en Duitsland wordt Maxus ingevoerd door astara Western Europe. Als specialist in elektrische bedrijfsvoertuigen richt het merk zich nadrukkelijk op de toekomst, in een snel veranderende wereld waarin steeds strengere uitstootnormen gelden.

Neem contact op met

Pierstraat 229 2550 Kontich Belgie

www.maxusmotors.be