Maxus eDeliver 9

Nieuwe referentie in grote elektrische bestelwagens

  • Lancering van de nieuwe Maxus eDeliver 9
  • Vervangt weldra de Maxus EV80
  • Technologie en uitrusting op hoogste niveau
  • Maxus-gamma voortaan met twee elektrische bestelwagens en één dieselmodel

Kontich,18 maart 2021 - Goed twee jaar geleden, in 2019, kwam Maxus op de Belgisch-Luxemburgse markt met de introductie van de elektrische bestelwagen EV80. Het gamma groeide intussen verder, met de compacte elektrische bestelwagen eDeliver 3 en de grote Deliver 9 met dieselmotor. Voortbouwend op zijn specialiteit in elektrische bedrijfsvoertuigen, stelt Maxus vandaag van die laatste een elektrische versie voor: de eDeliver 9. Die vervangt in de loop van de komende maanden geleidelijk aan de EV80, en wordt meteen één van dé referenties op de markt van elektrische bestelwagens. ​ ​

Nieuwe referentie

Met de EV80 speelde Maxus, onder de vleugels van de SAIC-groep, een pioniersrol op vlak van grote elektrische bestelwagens. Nu de EV80 het einde van zijn loopbaan nadert, verzet het merk met de nieuwe eDeliver 9 opnieuw de bakens. Het ontwerp en het platform van de nieuwe eDeliver 9 waren van bij het begin voorzien op een elektrische aandrijving. De constructeur maakte volop gebruik van de mogelijkheden die dat biedt, om op vlak van design, technologie, afwerking en uitrusting enorme stappen te zetten. Dat maakt van de nieuwe eDeliver 9 een absolute referentie bij de grote elektrische bestelwagens.

Download hier het persbericht met gedetailleerde informatie

PDF - 970 Kb

Download hier videobeelden

MP4 - 2.9 Gb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Maxus Motors Belux

Over Maxus

Grootste autogroep van China

Sinds Maxus in 2019 de oversteek maakte naar Europa, is de van oorsprong Chinese bestelwagenbouwer uitgegroeid tot één van de grote uitdagers van de Europese automobielindustrie. Het merk behoort tot de groep SAIC Motor, dat met een marktaandeel van 24% de grootste autofabrikant in China is. Met meer dan 6 miljoen verkochte voertuigen in 2022 is SAIC Motor uitgegroeid tot de op zes na grootste autogroep ter wereld.

Ingevoerd door Astara WE

In België, Luxemburg en Duitsland wordt Maxus ingevoerd door astara Western Europe. Als specialist in elektrische bedrijfsvoertuigen richt het merk zich nadrukkelijk op de toekomst, in een snel veranderende wereld waarin steeds strengere uitstootnormen gelden.

Neem contact op met

Pierstraat 229 2550 Kontich Belgie

www.maxusmotors.be