Maxus in 2021

Merkidentiteit versterken

In een nog prille twee jaar aanwezigheid op de Belgisch-Luxemburgse markt, heeft Maxus kosten noch middelen gespaard om zich te vestigen als nieuwkomer in de sector. Tijd om even terug te blikken op de gedane inspanningen, en om vooruit te kijken naar de plannen voor het nieuwe jaar 2021.

Het begon allemaal met de Maxus EV80, zowat twee jaar geleden een excentriek aanbod, want een grote bestelwagen met 100% elektrische aandrijving. Dat was toen een unicum op de markt, maar het bleek een voorbode voor wat komen zou. Intussen heeft Maxus, onder de vleugels van invoerder Alcomotive, zijn gamma al uitgebreid tot drie modellen, waarvan twee volledig elektrisch aangedreven bestelwagens en één met dieselmotor: EV80, eDeliver3 en Deliver9


Een gamma uitbouwen is één ding, het aan de man brengen is een ander. Maar ook daar heeft Maxus in 2020 forse stappen gezet. Het dealernetwerk is intussen uitgegroeid tot meer dan twintig verkooppunten in België en Luxemburg. En Maxus heeft ook ijzersterke argumenten uitgebouwd om klanten te laten zien dat het merk hun vertrouwen verdient: acht jaar garantie op het batterijpack, vijf jaar garantie op de bestelwagen én vijf jaar wegbijstand: ze zijn allemaal inbegrepen in de scherpe catalogusprijs.

Wat in 2021 volgt voor Maxus, is dus niets minder dan een sleuteljaar.

PR Manager Wim Doms legt uit: “We hebben een volwaardig gamma, met twee elektrische bedrijfsvoertuigen én een grote bestelwagen met dieselmotor. In de loop van 2021 komen daar nog extra modellen bij. En we hebben intussen ook een fors dealernetwerk met meer dan 20 verkooppunten in België en Luxemburg. Aan ons nu om het merk Maxus ook een identiteit te geven. De eerste tevreden klanten zijn al een feit, en we zijn er vast van overtuigd dat we dit jaar veel over Maxus zullen horen spreken… en er ook veel zullen zien rijden op onze wegen!”

Alle info over de verschillende Maxus-modellen op https://maxomotive.prezly.com/ en www.maxusmotors.be

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Maxus Motors Belux

Over Maxus

Grootste autogroep van China

Sinds Maxus in 2019 de oversteek maakte naar Europa, is de van oorsprong Chinese bestelwagenbouwer uitgegroeid tot één van de grote uitdagers van de Europese automobielindustrie. Het merk behoort tot de groep SAIC Motor, dat met een marktaandeel van 24% de grootste autofabrikant in China is. Met meer dan 6 miljoen verkochte voertuigen in 2022 is SAIC Motor uitgegroeid tot de op zes na grootste autogroep ter wereld.

Ingevoerd door Astara WE

In België, Luxemburg en Duitsland wordt Maxus ingevoerd door astara Western Europe. Als specialist in elektrische bedrijfsvoertuigen richt het merk zich nadrukkelijk op de toekomst, in een snel veranderende wereld waarin steeds strengere uitstootnormen gelden.

Neem contact op met

Pierstraat 229 2550 Kontich Belgie

www.maxusmotors.be