Maxus schittert in meest recente NCAP-veiligheidsbeoordeling

De gloednieuwe Maxus-voertuigen hebben topscores behaald in de laatste ronde van veiligheidstests door het New Car Assessment Program (NCAP). De Maxus eDELIVER 5 werd bekroond met het label “PlATINUM 24”, de eDELIVER 7 en de eDELIVER 9 behaalden beiden het label “GOUD 2024.”

Deze ratings tonen Maxus' toewijding aan veiligheid, geavanceerde technologie en uitmuntende techniek. Maxus spaart kosten noch moeite bij het ontwerpen en bouwen van voertuigen die inzittenden beschermen in het geval van een botsing. Een uitgebreide reeks actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen heeft bijgedragen aan de topscores.


"We zijn blij dat we met deze Maxus voertuigen deze hoge veiligheidsscore hebben behaald", aldus Guy Haesendonck, Maxus Deputy ​ General ​ Manager Astara Western Europe . "Deze scores bevestigen onze inspanningen om voertuigen te ontwikkelen die inzittenden in elk scenario beschermen. Veiligheid blijft een topprioriteit bij de introductie van nieuwe Maxus-modellen."

De hoge ratings zijn een bewijs van Maxus' innovatieve geest en niet aflatende focus op veiligheid. Maxus-klanten kunnen erop vertrouwen dat ze een van de veiligste voertuigen op de weg hebben gekozen.

Meer info vindt u op de website van NCAP : Euro NCAP | Commercial Van Ratings

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Maxus Motors Belux

Over Maxus

Grootste autogroep van China

Sinds Maxus in 2019 de oversteek maakte naar Europa, is de van oorsprong Chinese bestelwagenbouwer uitgegroeid tot één van de grote uitdagers van de Europese automobielindustrie. Het merk behoort tot de groep SAIC Motor, dat met een marktaandeel van 24% de grootste autofabrikant in China is. Met meer dan 6 miljoen verkochte voertuigen in 2022 is SAIC Motor uitgegroeid tot de op zes na grootste autogroep ter wereld.

Ingevoerd door Astara WE

In België, Luxemburg en Duitsland wordt Maxus ingevoerd door astara Western Europe. Als specialist in elektrische bedrijfsvoertuigen richt het merk zich nadrukkelijk op de toekomst, in een snel veranderende wereld waarin steeds strengere uitstootnormen gelden.

Neem contact op met

Pierstraat 229 2550 Kontich Belgie

www.maxusmotors.be